محمدمهدی رحیمی رئیس اداره تاریخ شفاهی حوزه هنری کشور در سفر به شهرکرد گفت: حوزه هنری روایت تاریخ شفاهی موضوعات مختلف در انقلاب اسلامی در همه زمینه ها جهاد سازندگی، علمی، هنری ، ورزشی و غیره را به صورت جدی دنبال می کند.
به گزارش روابط عمومی حوزه هنری، محمدمهدی رحیمی رئیس اداره تاریخ شفاهی حوزه هنری در جمع نویسندگان استان چهارمحال و بختیاری گفت: کشور ایران با پیروزی انقلاب اسلامی در زمینه های مختلف رشد های بسیاری داشته است ولی متاسفانه به دلیل عدم روایت درست از این پیشرفت ها در زمینه های مختلف اکنون دشمنان و ضد انقلاب از همان نقطه مزیت های ما در پیشرفت های مختلف به نفع خود استفاده می کنند.
وی اظهار داشت : به طور مثال در بحث ورزش، ورزش جمهوری اسلامی ایران بعد از پیروزی انقلاب اسلامی پیشرفت بسیاری داشته ولی متاسفانه به دلیل اینکه ما روایتی از تاریخ شفاهی این موضوع نداریم اکنون ضد انقلاب با تحریف های بسیار این موضوع را کم جلوه داده و به نفع خود روایت گری می کند.
رئیس اداره تاریخ شفاهی حوزه هنری کشور گفت: مباحثی از جمله نقش مساجد در انقلاب اسلامی، نقش زنان در انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، کلاسهای قرآن و نهج البلاغه و افراد مؤثر در انقلاب، پشتیبانی جنگ، جهاد سازندگی و خاطرات جهادگران، بهداری، فعالیتهای فرهنگی هنری اسرا در دوران اسارت، خاطرات جانبازان و نقش مدارس در انقلاب اسلامی و دفاع مقدس از موضوعاتی است که کمتر مورد توجه نویسندگان استان ها بوده و باید در آثار استانی توجه ویژه تری به آنها شود.
به گفته وی: توجه به دهه های 80 و 90 و جوانان این دو دهه بسیار مهم است و ما باید خوراک مناسب برای آگاه سازی این نسل های انقلاب اسلامی داشته باشیم و تاریخ شفاهی می تواند در این امر بسیار مهم و اثر گذار باشد.
محمدمهدی رحیمی افزود: اکنون تاریخ شفاهی در دنیا بسیار دارای اهمیت است و آثار تولیدی تاریخ شفاهی در دنیا در دیگر شاخه های مختلف چون سینما، تئاتر، موسیقی و تجسمی مورد استفاده قرار می گیرند و استقبال بسیاری از آنها می شود.باید تولیدات تاریخ شفاهی و موضوعات بکر و اثر گذار را در رشته های مختلف هنری در استانها نیز تولید کنیم.
رحیمی توجه به بانک اطلاعاتی سوژه و ایدههای مرتبط با تاریخ شفاهی و ادبیات پایداری در استانها را ضروری دانست و افزود: باید با برگزاری کارگاه های آموزشی در رشد جوانان نویسنده استان برای ثبت و ضبط صادقانه تاریخ شفاهی در هر استان تلاش کنیم.
در ابتدای نشست رئیس اداره تاریخ شفاهی حوزه هنری کشور با نویسندگان و محققان تاریخ شفاهی و ادبیات پایداری استان آشنا شد و در جریان روند تولیدات تاریخ شفاهی در حوزه هنری استان قرار گرفت و نویسندگان و پژوهشگران ادبیات پایداری و تاریخ شفاهی استان نیز ضمن بیان دیدگاهها، نظرات و دغدغههای خود با رویکرد جدید دفتر فرهنگ و مطالعات پایداری حوزه هنری کشور در دوره تحولی جدید آشنا شدند.
انتهای پیام/
نظرات
-
وقتی روابط عمومی خود حوزه هنری نداند و نتواند مسئولیت درست منصوبان و مسئولان را درست به ثبت برساند، چه انتظاری از دیگر رسانهها است که از روی همین دست کپی میکنند؟! در حوزه هنری جایی و چیزی به نام "اداره تاریخ شفاهی" نداریم تا برایش رئیسی تعریف شده باشد. جناب رحیمی فقط رئیس دفتر ادبیات پایداری معاونت راهبری حوزه است. همین. بیخودی جو ندهید و ابهام ایجاد نکنید.
نظر شما